Kárpát-medencei református középiskolák XV. találkozója

2010. július 03., szombat

altJúlius 7–10. között 15. alkalommal találkoznak, ezúttal Miskolcon, a Lévay József Református Gimnázium és Diákotthonban a Kárpát-medencei református középiskolák küldöttei.

A találkozó történelmi lehet abból a tekintetből is, hogy első alkalommal lehet teljes a középiskolák köre. Mind a negyvenegy intézményből érkeznek küldöttek, általában két-két pedagógus és tanuló. A találkozó a Lévay alapításának 450 éves ünnepségsorozatának előrendezvénye.

Az esemény nyitó istentiszteletén Csomós József a Tiszáninneni Református Egyházkerület püspöke hirdeti az igét. Az egybegyűlteket Ábrám Tibor, a Lévay igazgatója, tiszáninneni főgondnok köszönti, majd Pető Mária a Sepsiszentgyörgyi Református Kollégium igazgatója, az előző évi szervezők által készített vándor kopjafát adja át a Lévay képviselőinek.

A rendezvény programja a mellékletben olvasható.

Ha támogatni szeretné a találkozó szervezését, azt a Lévay számlájára történő átutalással teheti meg: Budapest Bank 10102718-09447415-00000002. Támogatásukat hálásan köszönjük!

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.