Hálaadó istentisztelet Nyírbátorban

2011. május 30., hétfő

Újra használatba vette a Nyírbátori Református Egyházközség az 500 éves templomát a „Hit és egészség” pályázat keretében megvalósult egy évig tartó felújítási munkák után.

Május 29-én 11 órakor hálaadó istentiszteleten dr. Bölcskei Gusztáv püspök szolgálatával vette újra használatba a Nyírbátori Református Egyházközség az 500 éves templomát a „Hit és egészség” pályázat keretében megvalósult egy évig tartó felújítási munkák után.

Tárnok Ferenc helyi lelkipásztor köszöntötte az egybegyűlteket, majd pedig dr. Bölcskei Gusztáv püspök szolgált a 118. Zsoltár válogatott versei alapján. Igehirdetésében rámutatott arra, hogy ez a Zsoltár kifejezi az ünneplésünknek és hálaadásunknak alapját, mert Isten az ő szent hajlékában feltárja az igazságot saját magáról és rólunk, az igazzá válásunk lehetőségét. Folytatás...


Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.