Elindult a Szeretethíd regisztrációja

2015. március 06., péntek

Hetedik alkalommal szervezi meg a Kárpát-medencei református önkéntes napokat a Magyar Református Szeretetszolgálat. Idén május 29-én és 30-án kapcsolódhatnak be az önkéntes megmozdulásba a lelkes fiatalok és idősek, csoportok és egyéni jelentkezők, hogy valódi segítséget nyújtsanak a környezetük számára.

2014-ben csaknem tizenhatezer önkéntes tevékenykedett a Szeretethídon azért, hogy segítsen a közelében élőknek vagy szebbé varázsolja környezetét. Az idei fővédnökséget Szinetár Dóra színésznő, énekesnő és Steinbach József dunántúli református püspök vállalta.

Bátorítunk mindenkit, hogy csatlakozzon a kezdeményezéshez, hogy idén is megmutathassuk, hogy közösen mennyit tehetünk, és minél többen megtapasztaljuk az önzetlen segítségnyújtás örömét. A Szeretethíd honlapján – www.szeretethid.hu – már lehet jelentkezni önkéntesnek. Van mód arra is, hogy a regisztráló csoportok saját projekttel jelentkezzenek, de amennyiben szükséges, a Magyar Református Szeretetszolgálat is segíteni tud hasznos feladatok felkutatásában, megszervezésében. „Mozdulj! Segíts! Szeress!"

Forrás: MRSZ

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.