Elindult a regisztráció a Csillagpontra

2011. május 09., hétfő

altÉrintések – a lényedre tapint. Ezzel a címmel tartják július 19-23. között Tatán a Csillagpont elnevezésű református ifjúsági találkozót, amely kétévente mintegy ötszáz önkéntes munkájának köszönhetően közel háromezer fiatalt szólít meg szerte a Kárpát-medencében. A 2011. évi Csillagpontra a fesztivál honlapján lehet jelentkezni. A regisztráció során lehetőség van hátrányos helyzetű fiatalok részvételét is támogatni.

alt

Elindult a regisztráció a 2011. évi Csillagpontra. A találkozóra a fesztivál honlapján lehet jelentkezni. Május 15-ig ráadásul a kedvezményes részvételi hozzájárulás csak 1300 Ft/fõ/nap.

Jelentkezés a Csillagpontra

Kerekíts, hogy kerekebb legyen a Csillagpont!

"Segítesz, hogy kerekebb legyen a Csillagpont világa? Kerekítsd regisztrációs díjadat egy nagyobb összegre!" - olvasható a szervezők felhívásában. Az ilyen módon tett felajánlásokból hátrányos helyzetű fiatalok részvételét kívánják támogatni. 

Bővebb információ a támogatás e formájáról a Csillagpont honlapján olvasható.

Aki még nem tudná...

A Csillagpont a Kárpát-medencei magyar református ifjúság egyik legfontosabb találkozóhelye, a közösség és az együvé tartozás megélésének alkalma. Minden második nyáron több mint 3000 fiatal találkozik mindig új helyszínen, immár ötödik alkalommal. A találkozót fiatalok szervezik fiataloknak, hogy megosszák egymással gondolataikat a világról, közös értékeikről, Istenről. A Csillagpontra várnak minden olyan 16-30 év közötti fiatalt, aki református gyülekezetbe jár, vagy csak szeretné (újra) felfedezni református gyökereit.

Az idei találkozó a Magyar Reformátusok Hatodik Világtalálkozója kiemelt rendezvénye.

Egy kis ízelítő a 2009. évi találkozóról:

{wmvremote}http://media.reformatus.hu/Media/cspfilm2009web/csp2009_web_full.wmv{/wmvremote}

Kapcsolódó oldalak

A Csillagpont honlapja
Csillagpont a Facebookon

Csillagpont blog - az ifjúsági találkozó szervezőinek hivatalos naplója
Letölthető plakát

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.