Együtt Egymásért Sajósenyén

2011. május 31., kedd

Május 31 és június 1 között újra megrendezik Együtt Egymásért címmel a sérültek és épek országos találkozóját. A rendezvény mottója: „Örüljetek az Úrban mindenkor."

A rendezvényre várják fogyatékos és más otthonok, közösségek csoportjait segítőikkel, hozzátartozókat, intézményeket körülvevő baráti kört, sérült embereket ellátó családokat, környező települések lakosságát, önkormányzatok képviselőit, gyülekezeti közösségeket, általános, közép és főiskolák tanulóit pedagógusaikkal, velünk kapcsolatban álló hatóságok, vállalkozások képviselőit és mindazokat, akik fontosnak találják a sérült emberek ügyét.

A rendezvény programjain való részvétel, teljes ellátással, jelentkezés és visszaigazolást követően mindenki számára ingyenes. A megyén túlról érkezetteknek szállást is biztosítanak.

A rendezvény célja, hogy a fogyatékkal élőket, családjaikat körülvevő mindenféle nehézség ellenére az örömteli életre hívják fel a figyelmet.  A szervezők szeretnék megmutatni, hogy az Istentől kapott szeretet hogyan formál egy közösséggé embereket, bárhonnan is jöttek, továbbá fel szeretnék mutatni sérült embertársaink értékeit.

A rendezvény mottója:    

„Örüljetek az Úrban mindenkor...”Fil.4,4

Program:

Május 31.:
10-től Köszöntés, a rendezvény dala: „Mindannyian mások vagyunk..”/ 10.10-től Áhítat
10.40-től Köszöntések, ki honnan érkezett...
11.40-től Intézményi csoportok műsora
13-tól Ebéd
14-től  Intézményi csoportok műsorának folytatása
18-tól Vacsora
19-től Pintér Béla koncert
20.30-tól Magdaléneum-Fészek Otthon közös műsora
21.30-tól Lézer show 

Június 1.
8-tól  Reggeli
9-től   Köszöntés
9.10-től Áhítat
9.40-től Intézményi csoportok műsora
10-től „Piactér”- Intézmények kiállítása és vására, mézeskalács    készítés és kínálás, rongybabák, csuhé-munkák, korongozás,   barkács, egyéb kézműves foglalkozások, vattacukor, falunéző  kisvonatozás, lufis bohóc, stb.
13-tól Ebéd
14.30-tól Holdviola koncert
16-tól Rendezvény bezárása

Forrás: tirek.hu

Istent keresem

2Móz 7,1–25

„…olyanná teszlek a fáraó előtt, mintha isten volnál…” tovább >


Új fordítású Biblia / Károli-Biblia / Hitvallásaink