Csatlakozás az Ars Sacra Fesztiválhoz

2014. március 06., csütörtök

Az Ars Sacra Fesztivál szervezői várják minden olyan művész, együttes, intézmény, szervezet vagy magánszemély jelentkezését, aki, amely a Szépség és Igazság felmutatásával igyekszik felragyogtatni az Isten által teremtett világ csodálatos voltát.

A Szakrális Művészetek Hete a 2007-es nemzetközi Városmissziós rendezvénysorozat gyümölcse, melyhez Budapest egyházművészete révén a Kulturális Örökségnapokkal összefogva is kapcsolódott. Célja a remény jeleinek felmutatása a kultúrában. A művészet minden ágának bevonásával világít rá a Szépre, Jóra, Igazra.

A szervezők várják minden olyan művész, együttes, intézmény, szervezet vagy magánszemély jelentkezését, aki, amely a Szépség és Igazság felmutatásával igyekszik láthatóvá tenni a láthatatlant, és felragyogtatni az Isten által teremtett világ csodálatos voltát.

Az Ars Sacra Fesztivál része a Nyitott Templomok Napja, mely 2007-es nemzetközi Városmissziós rendezvénysorozat gyümölcse. A Kulturális Örökség Napjaival összefogva szervezik meg a Nyitott Templomok Napját. Célja a remény jeleinek felmutatása a kultúrában, a Szép, a Jó, az Igaz bemutatása. A szervezők szeretnék, ha újabb templomok, közösségek csatlakoznának a programhoz. 

További információk és jelentkezési lapok az Ars Sacra weboldalán illetve a kapcsolódó letöltések között.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.