Beszámoló az indiai misszióról

2010. október 27., szerda

Németh Júlia és Pálúr Tamás indiai orvos-missziós útjukról képes beszámolókat tartanak Sárkeresztesen, Halásztelken és Budapesten.

A Magyarországi Református Egyház az EHA (Emmanuel Hospital Association) indiai keresztyén szervezet 20 északkelet-indiai kórházának egyikébe, a Broadwell Christian Hospital-ba, Fatehpurba küldte ki a házaspárt orvos-missziói munkára. Fatehpur 540 km-re DK-re fekszik Delhitől, Uttar-Pradesh, India egyik legszegényebb tartományában.

altNémeth Júlis és Pálúr Tamás szeptember 4-én érkeztek haza,  és ezzel a tervezett küldetésük véget ért. A házaspár 250 napot töltött Indiában. 

Németh Júlia és Pálúr Tamás indiai orvos-missziós útjukról képes beszámolókat tartanak.

Október 27. szerda – Sárkeresztesi Református Gyülekezet, 18 óra (8051 Sárkeresztes, Kossuth u. 26.)
Október 28. csütörtök – Pasaréti Református Gyülekezet, 18 óra (1026 Budapest, Torockó-tér 1.)
Október 29. péntek – Halásztelek, Bocskai István Református Középiskola (2314 Halásztelek, II. Rákóczi Ferenc út 17.) Csendesnap 9-11 óra (zártkörű; részvétel előzetes egyeztetés alapján)

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.