Az m1 riportot sugárzott a Kontrasztkiállításról

2010. szeptember 21., kedd

Az Este című műsorban bemutatták a református egyház és a rendőrség közös tárlatát, az ötletgazdával, Százvai László lelkipásztorral is beszélgettek.

Szeptember 17-én, pénteken szerepelt az m1 Az Este című műsorában a református egyház és a rendőrség közös, ifjúság- és családmentő tárlata, a Kontrasztkiállítás, amelyen multimédiás eszközökkel mutatják be a fiatalokat érintő problémákat: a kábítószer, az abortusz, a családon belüli erőszak, az öngyilkosság, a válások és a globális pénzhatalom kérdéseit.

A közéleti műsorban előbb riportban mutatták be a most Nyíregyházán megnyitott kiállítást. Láthatóak voltak a tárlat részletei és látogatókat szólaltattak meg. A budapesti studióban Stauder Adrienn egyetemi docens, pszichiáterrel beszélgettek, mellette pedig kapcsolták Debrecenben Százvai László református lelkipásztort, a Kontrasztkiállítás ötletgazdáját.

Alább megnézhető az m1 riportja.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.