,,Az Ige testté lett..." – Szentföldi látogatást szervez az Ökumenikus Tanulmányi Központ

2010. február 16., kedd

altA szentírási üzenet lelkületével tervezi folytatni zarándoklatait az Ökumenikus Tanulmányi Központ, melynek során felkeresik azokat a bibliai történelmi helyeket, ahol Jézus ,,közöttünk lakozott és láttuk az ő dicsőségét".

Aki szeretne részt venni az Ökumenikus Tanulmányi Központ által szervezett utazáson, két időpont közül is választhat. Az első út április 29-től május 6-ig, a második október 7-től 14-ig tart. A látogatások során a résztvevők teológiai-bibliai ismereteket is szerezhetnek, hogy megerősödjenek keresztyén hitükben és átéljék a felekezeteken áthidaló testvéri-lelki közösség ajándékait. Ebben az értelemben várja az ÖTK az előjegyzéseket, illetve a tájékozódó kérdéseket, amelyek a lehető legkedvezőbb árak kialakításához nyújtanak segítséget.

A részletek ismertetése lehetséges az Ökumenikus Tanulmányi Központ által (Bp. 1114 Bocskai út 15. tel/fax: 36/1/466-4790, e-mail: okumenik@freestart.hu; vagy 06/70/508-7624 Gimesi Zsuzsa lelkész számán és e-mail címén:  ssngms@citromail.hu.

Az Ökumenikus Tanulmányi Központ lehetőség szerint 2010 őszére (október) – kellő jelentkezés esetén – egy szíriai látogatást is tervez a ,,damaszkuszi útról" szóló bibliai leírás (ApCsel 9,1-9) értelmében. Erre is szeretettel várják az érdeklődőket.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.