Amerikai diákok egy magyar szeretetotthonban

2010. február 02., kedd

Vitek Ildikó bibliai képsoraMint minden évben, idén is ellátogatott az őrbottyáni Juhász Zsófia Református Szeretetotthonba az amerikai Columbia Theological Seminary, nyolcfős diákcsoportja.

A diákok, professzorukkal együtt nagy érdeklődéssel és odafigyeléssel tekintették meg az otthonban folyó munkát. A csapat teológiai professzora hat évvel ezelőtt már járt a szeretetotthonban, és most nagy örömmel konstatálta, hogy mekkora fejlődés történt az elmúlt években. Látta a lakók életkörülményeinek pozitív változását: azt a fejlődést, ami a felújítások, korszerűsítések, akadálymentesítések során bekövetkezett. A lakók arcán a boldog mosoly, a dolgozók derűs arca mind tükrözik a mindennapok könnyebbségét. Búcsúzáskor mindenki gratulált az eddig elért eredményekhez, s látva a jelenlegi építkezéseket is, reményüket fejezték ki, hogy a továbbiakban is folytatódik a megújulás.

 

Juhász Zsófia Református Szeretetotthon
Fogyatékosokat Ápoló és Gondozó Intézmény

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.