Akadálymentes kisbuszt kaptak az őrbottyáni otthon lakói

2010. április 16., péntek

 

altAz autó óriási segítséget jelent az intézmény lakóinak, hiszen nagy létszámban élnek a Juhász Zsófia Református Szeretetotthonban mozgássérült, és kerekesszékes gondozottak.

A jövőben könnyebbé válik az utazás a gyülekezeti kiszállásokra, szakorvosi vizsgálatokra, kirándulásokra, s a Napsugár Kerekesszékes Tánccsoport fellépéseire is. A járművet a holland PROCUMA Alapítvány adományozta az otthonnak.

A PROCUMA Alapítvány két képviselője házi ünnepség keretében adta át a buszt. A gyűjtés két ütemben szerveződött Hollandiában: először a busz vásárlására, majd az akadálymentesítésre gyűlt össze a pénz.
Így születhetett meg a határtalan öröm Őrbottyánban. Végtelen hálával és imádsággal gondolunk a mindig segítő, támogató holland testvérekre a PROCUMA Alapítvány tagjaira. Az Isten áldja meg Őket!

Naftz Katalin
intézményvezető

alt

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.