Adomány és ételosztás Debrecenben

2012. december 13., csütörtök

A Magyar Református Szeretetszolgálat december 14-én, pénteken Debrecenben két helyszínen is folytatja karácsonyi ünnepélyes adományosztását és továbbra is segít a hajléktalanoknak is.

14 órakora debreceni Nagytemplomban a Református Nevelőszülői Hálózat és a Területi Gyermekvédelmi  Szakszolgálat  több száz gyermekét ajándékozzák meg. Az alkalomra hivatalosak a Cigány Szakkollégisták  valamint a Tiszántúli Református Egyházkerület két debreceni támogató szolgálatának ellátottai és munkatársai is. Az adományosztáson ott lesz Bölcskei Gusztáv tiszántúli püspök is.

17 órától a debreceni Vörösmarty Általános Iskolában a Mosolyvirág Nagycsaládos Egyesület több, mint száz családjának adják át a tartós élelmiszeradományt, amit a Dorcas Segélyzervezet és a Magyar Református Szeretetszolgálat nagyrészt a megye református gyülekezeteiben és a város oktatási intézményeiben gyűjtött.

Ezek mellett heti két alkalommal  kedden és csütörtökön a Reménysugár Hajléktalan Melegedő munkatársaival és önkénteseivel a debreceni nagyállomás mellett, a Meteor mozinál és a Klinika északi nagyparkolójában szendvicset, forró teát és vitamint oszt az utcára kényszerült embereknek.

Istent keresem

2Móz 34,29–35

„…leplet tett Mózes az arcára” tovább >


Új fordítású Biblia / Károli-Biblia / Hitvallásaink