„Találkozásom a Biblia élővilágával” digitális rajz- és fotópályázat

2020. január 15., szerda

Bibliai témájú képzőművészeti pályázatot hirdet az Ökogyülekezeti Mozgalom általános és középiskolások számára.

A Bibliának fontos szereplője a gazdag élővilág: növényekkel és állatokkal is találkozunk nem csak történetek szereplőiként, de példázatokban, bölcsességmondásokban, zsoltárokban. E sokféle növény és állat többségével mai világunkban is együtt élünk. „Készítsetek rajzot, festményt, montázst, fényképet vagy video installációt olyan élőlényekről, amelyekkel a Bibliában és a hétköznapokban is találkoztok, vagy éppen olyan növényekhez és állatokhoz kapcsolódó szólások mondanivalójáról, melyek a Bibliából erednek" – olvasható a felhívásban.

A pályázatra három korosztályban lehet jelentkezni: 1-4. osztályig, 5-8. osztályig, 9-12. osztályig. Minden korosztály minden kategóriában leadhatja alkotását, melyeket külön-külön díjaznak. A műveket digitális formában szkennelve vagy fényképezve ezen a linken kell feltölteniLeadási határidő: 2020. március 21. éjfél. Az alkotásokat az eredményhirdetésig meg kell őrizni. A művek elbírálása és a díjazások kiértesítése 2020. április 20-ig történik. További információk: info@okogyulekezet.hu

reformatus.hu

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.