Református ösztöndíj a Károlin

2019. szeptember 25., szerda

Hitük iránt elkötelezett református fiatalok felsőoktatási tanulmányait támogatja a Károli Gáspár Református Egyetem: az általuk most alapított ösztöndíj elnyerésére azok a nem hitéleti képzéses hallgatók nyújthatnak be pályázatot, akik reformátusok, gyülekezetük aktív, tevékeny tagjai.

Alapképzési szakon (BA) teljes idejű képzésben, vagy mesterszakon vagy egységes, osztatlan képzésben (MA) teljes vagy részidejű képzésben részt vevő hallgatók jelentkezését várják, akik tanulmányaikat első évfolyamon első alkalommal kezdik meg a Károlin.

A hallgatók a 2019/2020-as tanévben egy alkalommal pályázhatják meg az ösztöndíjat, ami egy tanévre adható, mértéke havonta 50.000 forint. Alapképzési szakon (BA) és egységes, osztatlan képzésben 200 fő, mesterképzési szakon 50 fő hallgató jogosult a támogatásra.

Részletek: kre.hu

reformatus.hu

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.