Egyházi személyek eszközellátásának támogatása

2019. június 26., szerda

Kétmillió forint támogatást kapott a Magyarországi Református Egyház a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt-től, amelyet kisbusz váráslására fordított.

A Magyarországi Református Egyház (MRE) különféle háttér- és támogató tevékenységei logisztikai szempontból hatékonyabbá és gördülékenyebbé válnak az új gépjármű használatba vétele révén. Emellett a kisbusz igen széleskörűen támogatja az MRE hitéleti tevékenységét. A személyszállítási kapacitás bővülésének köszönhetően a zsinati hivatal munkatársai többek között megvalósíthatták a 2019-es, több mint 3.000 fiatal részvételével lezajlott Csillagpont Református Ifjúsági Találkozót. Emellett a Református Cigánymisszió számos magyarországi és kárpát-medencei rendezvényét, programját. Illetve az MRE Zsinati Hivatal Ifjúsági Irodájának Ifivezető Képzését (melyen közel 40 fiatalt támogattak az ifjúsági vezetővé válásban összesen négy hétvégén keresztül) is.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.