Zöldet kap a telefonos lelkigondozás

2019. április 29., hétfő

Új, ingyenesen hívható, úgynevezett zöld számmal bővül a református Telefonos és Internetes Lelkigondozás május elsejétől.

„Halló, van ott valaki?" „Áldás, békesség! Igen, hallgatom." Évente több ezerszer hangzik el ez a párbeszéd, a református Telefonos és Internetes Lelkigondozás szakképzett önkéntesei az év minden napján várják a lelki válságba jutott emberek hívását. Emberi, családi, lelkiismereti és hitbeli kérdésekkel is fordulhatnak hozzájuk délután 5-től éjjel 1-ig telefonon vagy skype-on.

„Mindannyiunk életében akadnak olyan pillanatok, mikor úgy érezzük, hogy senkivel nem tudjuk megosztani terheinket, pedig éppen akkor lenne a legnagyobb szükségünk rá. Beszélni problémáinkról, megosztani valakivel érzéseinket, az első lépés a megoldás felé, de nem mindig könnyű megtalálni az erre megfelelő személyt. Ezért vagyunk mi – nyilatkozta az egyik önkéntes korábban a reformatus.hu-nak.

Vonalas telefonszámuk (+36-1-201-0011) és skype fiókjuk (lelkigondozas1) mellett 2019. május 1-től ingyenesen hívható mobilszámon (+36-80-296-844) is elérhetők. Ha problémája van, forduljon hozzájuk bizalommal.

reformatus.hu

Istent keresem

1Móz 30,1–24

„És elnevezte Józsefnek, mert ezt mondta: Adjon nekem az Úr még másik fiút is!” tovább >


Új fordítású Biblia / Károli-Biblia / Hitvallásaink