Menekültmissziós szolgálat új kontextusban

2018. november 30., péntek, Berekfürdő

Engedelmesség az evangéliumnak – az irgalmasság gyakorlása – menekültmissziós szolgálat új kontextusban címmel szervez konferenciát a Református Missziói Központ november 30-án, pénteken és december 1-jén, szombaton Berekfürdőn, a Megbékélés Házában (Berek tér 19.).

A konferencián bemutatkozik a Református Missziói Központ és a Magyar Református Szeretetszolgálat menekültek közötti szolgálata és az üldözött keresztyének megsegítéséért felelős államtitkárság. A találkozó részletes programja letölthető a csatolmányok közül. A konferencián lesz lehetőség arra, hogy adományaikkal támogassák a Református Missziói Központ menekültmissziós munkacsoportjának szolgálatait.

Az eseményen a részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött. Kérik, hogy a csatolt jelentkezési lapot kitöltve 2018. november 26-ig küldjék vissza.

 

 

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.