Első kézből a szíriai keresztyének helyzetéről

2018. október 09., kedd, Budapest

Szíriai és libanoni református egyházvezetők mesélnek a közel-keleti háborús helyzetről és az ottani keresztyének helyzetéről október 9-én, kedden a budapesti Skót Misszió templomában.

Joseph Kassab, a Szíriai és Libanoni Nemzeti Református Egyház főtitkára és Haroution Selimian, a Szíriai Örmény Református Gyülekezetek elnöke Magyarországra látogat. Szeptember 9-én, kedden este lehetünk velük közösségben, a Skót Misszió budapesti templomában mesélnek hétköznapjaikról, kihívásaikról és Istenbe vetett reményükről.

Időpont: 2018. október 9. (kedd) 17:00-18:30
Helyszín: 1064 Budapest, Vörösmarty utca 51.

az est házigazdája Aaron C. Stevens, a Skót Misszió lelkésze. Az helyszínen a szíriai református közösségek életét bemutató, nemrég megjelent új magyar nyelvű kiadvány is elérhető lesz önkéntes adomány fejében, amit a szíriai vasárnapi iskolák támogatására fordítanak. Az angol nyelvű program ingyenes.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.