Drogprevenciós továbbképzés

2017. november 08., szerda, Ráckeresztúr

A Kallódó Ifjúságot Mentő Misszió (KIMM)  Drogterápiás Otthona kreditet adó, akkreditált drogprevenciós továbbképzést hirdet a pedagógusoknak és szociális szférában dolgozóknak.

A képzés átfogó célja a drogprevenció és személyiségfejlesztés elősegítése az iskolákban, a drogprevenció iskolai lehetőségeinek megismerése és jobb kihasználása.

A résztvevők alapvető addiktológiai ismeretekhez jutnak, megtanulják a drogfogyasztás felismerésének szempontjait és megnyilvánulásait. Elméleti és gyakorlati ismereteket sajátítanak el a segítésben alkalmazható módszerek, eszközök, technikák használatára. 

A szakemberek képessé válnak arra, hogy a drog és függőség kérdései, s a hozzá kapcsolódó rizikók megbeszélhetővé váljanak iskolai környezetben is, hogy a fiatalok védekező készségei megerősödhessenek.

A képzés adatai:

Pedagógus-továbbképzés:
Nyilvántartási szám: 23/18/2015.
A továbbképzés óraszáma: 60 óra

Szociális továbbképzés:
Engedélyszám: T-07-015/2017
A továbbképzés kreditértéke: 50 pont

Képzés költsége: 60.000.- Ft
Szállás, étkezés, teljes ellátással: 5.000.- Ft/nap 
Helyszín: 2465 Ráckeresztúr, Dózsa u. 4.
Időpont: 2017. november 8-10.

A pedagógus továbbképzés jelentkezési lapja az alábbi linkre kattintva érhető el, a szociális továbbképzésre itt adható le a jelentkezés. 

További információk a +36 30-314-3417-es telefonszámon vagy  tovabbkepzes@kimm.hu emailcímen kaphatók. 

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.