A legnagyobb ajándék

2016. szeptember 30., címkék: koreai reformátusok, szubjektív koreai útinapló, útinapló, PROK, köszöntő, bogárdi szabó istván, ajándék, prok

Bogárdi Szabó István köszöntője, mely elhangzott a Koreai Köztársaság Presbiteriánus Egyházának (PROK) szeptember 29-i zsinati ülésén. A püspök szubjektív koreai útinaplójának nyolcadik része.

Kicsoda vagyok én?

2013. szeptember 24., címkék: köszöntő, imaéjjel 2013

Csűry István királyhágómelléki püspök köszöntője az idei ifjúsági imaéjjel résztvevőihez.

Mit, hol talál az új reformatus.hu-n?

2012. március 27., címkék: köszöntő, reformátusok lapja, egyházi sajtó

Mivel a Magyarországi Református Egyház honlapja teljes megújításon esett át, érdemes végigvenni, pontosan mit és hol keressünk az új oldalon.

Válaszolni a kihívásokra

2012. március 26., címkék: egyházi sajtó, köszöntő

A belső kommunikáció igényének és a külvilág felé való megmutatkozás elvárásnak való megfelelés egyaránt ott húzódik a reformatus.hu megújítása mögött - gondolatok az új reformatus.hu-ról.

Istenes bejegyzések

2012. március 21., címkék: egyházi sajtó, köszöntő, blogok

Egyre több keresztyén hívő és közösség szerez magának helyet az interneten, hogy erősítse a hívők közötti kommunikációt és ezáltal magát a hitéletet is. Néhány népszerű magyar blogot szondáztunk.

Mit olvasnak a protestánsok?

2012. március 21., címkék: köszöntő

A reformatus.hu megújulása alkalmából összegyűjtöttük a világszerte legolvasottabb protestáns keresztyén újságokat, honlapokat. Széles a paletta, az egyházi sajtótól a teljesen független, geo-bio lapokig.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.