Victor János özvegyének és gyermekeinek segítenek-„Egymás terhét hordozzátok, és így töltsétek be a Krisztus törvényét”

2009. szeptember 02., szerda

Victor János özvegyének és árván maradt gyermekeinek szeretne segíteni a Jerikó Református Fúvósegyüttes koncertekkel és zenés istentiszteletekkel.

Azoknak a gyülekezetek és intézményeknek a jelentkezését várják, akik helyet adnának egy ilyen jótékonysági alkalomnak.
Elérhetőség: jerikofuvos@freemail.hu címen vagy telefonon: 30/ 3593379

Külmissziói szolgálatra készült családjával Victor János nagyvisnyói lelkipásztor, de már nem indulhatott útnak. A 44 éves hatgyermekes családapa augusztus 13-án, csütörtök reggel otthonában váratlanul meghalt. Utolsó interjúját a Csillagpont Református Ifjúsági Találkozón adta, ahol az Európa Rádió a találkozó jelmondatához kapcsolódóan kérdezte: honnan veszi a bátorságot, hogy családjával együtt készüljön egy távoli országba missziós munkát végezni? „Jól ismerem azt, aki elhívott és elküldött. Úgy nőttem fel, hogy láttam: Istenben bízni azt jelenti, hogy lesz kenyér és van biztonság. Nem esünk akkorát, hogy nagy baj legyen, csak akkorát, hogy tanuljunk belőle.” – mondta Victor János.

 

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.