Transformers – konfirmandus napokat tartottak Sárospatakon

2010. november 12., péntek

„Transformers" címmel szervezett közös konfirmandus napokat az abaúji és a zempléni református egyházmegye november 5-én és 6-án a Sárospataki Református Kollégiumban.

A szervezők célja elsősorban az volt, hogy bemutassák a konfirmáció folyamatát és annak valódi jelentőségét, valamint segítsék a fiatalok beilleszkedését a református egyház közösségébe.

A kétnapos rendezvény alaptémája - a népszerű filmből ötletet merítve - az az „átváltozás" volt, amely Jézus Krisztus közelében történhet a fiatalokkal, bemutatva ezzel azt is, hogy a konfirmáció kérdés-feleleteinek magolásától egészen a Krisztus követésére tett személyes döntés meghozataláig milyen utat és utakat járhatnak be a fiatalok, és mekkora változáson mehet keresztül az életük, ha engedik, hogy az Isten alapjaiban változtassa meg azt. Folytatás...

alt

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.