Református nevelőszülők találkozója

2017. augusztus 12., szombat

Mintegy 500 résztvevő érkezett a Magyar Református Gyermekvédelmi Szolgálat nevelőszülői hálózatának Dorcas campingben tartott országos találkozójára.

A rendezvényt Balogh Barnabás, a Magyar Református Szeretetszolgálat lelkészigazgatója nyitotta meg. Áhítatában a hálát a hívő ember egyik legfőbb jellemzőjeként nevezte meg. Felhívta a jelenlévők figyelmét arra, bármink is van, sok vagy kevés, tegyük le Jézus Krisztus kezébe, mert ő tanít minket arra, hogy adni tudjunk.

Beszterczey András, a Magyarországi Református Egyház Szeretetszolgálati Irodájának irodavezetője köszöntő szavaiban hangsúlyozta a családok kikapcsolódásának és a közös beszélgetések fontosságát. "Minden évben megszervezzük a találkozót a nevelőszülőknek, a gyermekeknek és a hálózat munkatársainak, hogy eljöjjenek, kikapcsolódjanak és érezzék, hogy egy közösség tagjai" - fogalmazta meg az irodavezető. 

A teljes cikk a ttre.hu oldalon érhető el.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.