Pótbeíratás Papkeszi (Veszprém megye) református iskolájában.

2009. augusztus 17., hétfő

Papkeszin a helyi Református Egyházközség presbitériuma és megújult elnöksége, a Református Általános Iskola fenntartójaként Bollók Gyula tanár úr személyében új igazgató kinevezésével vág neki a következő tanévnek.


A több évtizedes intézményvezetői gyakorlattal rendelkező igazgató igen zsúfolt napokat él át a napokban. A pincétől a padlásig papkeszi illetőségű önkéntesek munkájával és a tanári kar tagjaival együtt készítik elő az iskolát a gyermekek fogadására.

Az összefogás jegyében Ráczkevi Lajos, Papkeszi polgármestere, a Református Iskola Igazgatótanácsa és a Református Egyház Presbitériuma egymást segítve végzik feladataikat. Nagyon sok a tennivaló, de a cél az, hogy még magasabb színvonalon, még több gyermek befogadására legyen alkalmas az intézmény.

A pótbeíratás helye az iskola, de információval szolgál a Papkeszi Református egyházközség és a Papkeszi Önkormányzat hivatala is. Cím: 8183 Papkeszi Fő út 34. Tel: 88-573-605.

A képen a papkeszi Bocskai István Református Általános Iskola látható

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.