Építsük újjá!

2020. január 11., szombat

Legyesbényén tűzeset következtében leégett egy családi ház és a hozzá tartozó melléképületek január 8-án. Az érintett családnak minden támogatásra szüksége van az újjáépítéshez, melyet a Magyar Református Szeretetszolgálaton keresztül segíthetünk.

Egy legyesbényei ház szerdán kigyulladt, az ott élő család tagjai időben ki tudtak menekülni, azonban mindenük bent égett az ingatlanban. A Magyar Református Szeretetszolgálat (MRSZ) azonnal a helyszínre sietett és gyors segítséget nyújtott a károsult család számára, akik végül barátoknál találtak átmeneti szállást.

Az MRSZ az azonnali segítségnyújtáson túl szeretné az érintett családot támogatni az újrakezdésben, otthonuk újjáépítésében. A Magyar Cserkészszövetséggel és a Zempléni Református Egyházmegyével együttműködve gyűjtést szerveztek adománygyűjtő honlapunkon.

Segítsünk együtt!

A krízisbe került családot az MRSZ oldalán támogathatjuk.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.