Nyílt nap a Debreceni Református Hittudományi Egyetemen

2012. február 13., hétfő

A Debreceni Református Hittudományi Egyetem ebben a tanévben is szeretettel várja nyílt napjára a gimnáziumok diákjait és kedves családtagjait február 15-én.

A hitéleti szakok, azaz a teológia, lelkész, hitoktató és vallástanár szakok iránt érdeklődőket a Református Kollégium Dísztermében (Kálvin tér 16.) várják szeretettel. 2012. február 15-én, szerdán 10.00 órától nyílt napot szerveznek.

Ettől a tanévtől képzési struktúra újabb szakokkal bővült, hiszen a Tiszántúli Református Egyházkerület elnökségének döntése értelmében 2011. szeptember 1-jétől a Kölcsey Ferenc Református Tanítóképző Főiskola beolvadt az egyetembe. A volt főiskolán folyó tanító- és kommunikációs szakemberek képzését így, változatlan struktúrában, ám az egyházi jelleg megerősítésével folytatja tovább a DRHE.

A nem hitéleti szakokra, tanító, kommunikáció és médiatudomány, informatikus könyvtáros alapszakokra is szeretettel várják a jelentkezőket.

Továbbá felsőfokú szakképzések is indulnak, úgy mint a sportkommunikátor, intézményi kommunikátor, ifjúságsegítő és sajtótechnikus.

Bővebb információk az egyetem honlapján, a www.drhe.hu –n.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.