Kiállítás és koncert a Debrecen–Józsai Református Egyházközségben

2010. április 15., csütörtök

Fotó: Baán Katalin"Mozaikok" címmel Baán Katalin fotográfus műveiből nyílik kiállítás a a felsőjózsai református gyülekezeti házban, utána a Somos zenekar lép fel a református templomban.

"Mozaikok" címmel Baán Katalin fotográfus műveiből nyílik kiállítás a a felsőjózsai református gyülekezeti házban. A megnyitó április 17-én, szombaton délután öt órakor lesz, a kiállítást Szabó Antónia képző- és fotóművész nyitja meg.

altEzt követően hat órától a felsőjózsai református templomban a Somos zenekar "Krisztus, ki vagy Nap és világ" – erdélyi protestáns dallamok jótékonysági koncertjét hallgathatják meg az érdeklődők. A bevételt a református templomok rendbehozatalára fordítják.

Támogatójegyek vásárolhatók felnőtteknek 1.000Ft, diákoknak 500 Ft értékben a Lelkipásztori Hivatalban és az előadás előtt a helyszínen. 

 

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.