Csillagpont: meghosszabbították a kedvezményes jelentkezést

2017. június 21., szerda

Nyolc nappal meghosszabbították a kedvezményes jelentkezési időszakot a Csillagpontra, június 26-án éjfélig még központi étkezést is lehet rendelni a református ifjúsági találkozóra.

Július 25. és 29. között Debrecenben tartják az idei Csillagpont református ifjúsági találkozót, mely egyben a reformációi jubileumi év legnagyobb református ifjúsági rendezvénye. Ötezer fiatalt várnak a Debreceni Egyetem Böszörményi úti campusára, a szervezők több száz kulturális, közösségi és sport programmal, valamint harminc zenei fellépővel készülnek.

A találkozóra ezen az online regisztrációs felületen lehet előzetesen jelentkezni július 25-én, kedden éjfélig, ezt követően csak a helyszínen lehet majd belépőt váltani. A regisztrációs díj magába foglalja a programokon való részvételt és a sátorhely díját.

Június 26-án éjfélig 3500 forintért lehet napijegyet váltani, a találkozó teljes idejére pedig 9 900 forintba kerül a belépő.

Részletek: csillag.reformatus.hu

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.