Bemutatkoznak a főjegyzőjelöltek

2017. április 06., csütörtök

Lelkészi főjegyzőt választanak a Dunamelléki Református Egyházkerületben áprilisban. A három jelölttel – Illés Dáviddal, Somogyi Péterrel és Szabó Ferenccel – a Parókia Portál készített interjút.

Illés Dávid

Csapatban gondolkodik, mindig megkérdezi a munkatársait, hogy miben segíthet, folyamatosan képzi magát, hogy fejlessze képességeit. Spirituális életében  meghatározó a zene is.

»Olvassák el az Illés Dáviddal készült interjút!

Somogyi Péter

Isteni küldetés nélkül lehetetlen lelkipásztori szolgálatot végezni. A vezetésben fontosnak tartja a szelídséget és az alázatot. Azt vallja, hogy mindenki más ajándékkal rendelkezik, ez kell ahhoz, hogy az egész egyháztest épüljön.

»Olvassák el a Somogyi Péterrel készült interjút!

Szabó Ferenc

A legfiatalabb esperes. A precíz és pontos munkavégzés híve, de ami még fontosabb, képes delegálni a feladatokat. Csapatban gondolkodik, és közösen dolgoznak a célokért. Azt vallja, hogy szolgálni csak az Isten iránt érzett hálából lehet.

»Olvassák el a Szabó Ferenccel készült interjút!

A Dunamelléken jelenleg is zajló választásokról korábbi cikkünkből tájékozódhatnak.

Forrás: parokia.hu, fotó: Füle Tamás

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.