Álláspályázat lelkipásztorok részére

2011. január 21., péntek

Az Aggteleki Református Egyházközség átválasztás miatt megüresedett lelkészi állás betöltésére keres elsősorban lelkészházaspárt. 

Aggteleki Református Egyházközség lelkipásztori állása

Az Aggteleki Református Egyházközség Presbitériuma határozatának megfelelően, a Borsod-Gömöri Református Egyházmegye espereseként az 1996. évi I. tv. 24. §. alapján pályázatot hirdetek az átválasztás miatt megüresedett aggteleki lelkészi állás betöltésére.

A lelkész az ET-ben meghatározott kötelességei teljesítéséért havonta összesen 143.000,- Ft készpénz-javadalmazásban, stóladíjazásban (a kialakult szokás szerint), a csoportok számának megfelelő hitoktatói díjban részesül. Az összkomfortos, felújított aggteleki parókián 4 szoba + iroda, konyha, étkező áll rendelkezésére, a teljes rezsiköltséggel együtt.

Ezért a javadalmazásért az aggteleki lelkipásztor látja el a hozzá tartozó Trizsi-, Ragályi- és Imolai Református Egyházközségek lelkészi szolgálatát is helyettes lelkipásztori minőségben. A helyettesítéshez havonta 42.000,- Ft útiköltség-térítést kap.

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent a zenei képzettség. Ezt a lelkészi állást több évtizede lelkészházaspárok töltik be, akik most is előnyt tudnak élvezni az elbírálásnál. Harmadrészt előnyt jelent, ha saját gépkocsival rendelkezik a lelkipásztor, amelynek a fenntartásához az egyházmegye segítséget ad.

A pályázatnak az 1996. évi I. tv. 19. §. (7) és egyéb vonatkozó előírásainak megfelelően, a felhívást közlő Reformátusok Lapja számának megjelenési időpontjától számított 30 napon belül kell megérkeznie a Borsod-Gömöri Református Egyházmegye Esperesi Hivatala címére, mely 3450 Mezőcsát, Hősök tere 8. Gazda István esperes (tel./fax: 49/552-071, e-mail: bgesperes@bicomix.hu)

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.