Elhunyt Szilágyi Pál

2019. november 05., kedd

Szolgálatba küldő Ura hazahívta Szilágyi Pál dunántúli lelkipásztort, a Magyarországi Református Egyház Diakóniai Osztályának egykori vezetőjét.

Szilágyi Pál „Pro Pannonia Reformata" díjas dreformátus lelkész szolgált a sárszentmihályi gyülekezetben, igazgatta a Dunántúli Református Egyházkerület Tótvázsonyi Otthonát, egyházkerületi diakóniai előadó volt, a Magyarországi Református Egyház Diakóniai Osztályának egykori vezetője.

„Életéért, hűséges szolgálataiért a mi feltámadott Urunkat magasztaljuk! Hamvai felett 2019. december 13-án, pénteken délelőtt 10.30-kor hirdetjük az örök élet evangéliumát a Schweitzer Albert Református Szeretetotthon istentiszteleti termében" – tájékoztatott a Dunántúli Református Egyházkerület. Urnáját szűk körben, a Szeretetotthon urnatemetőjében (1146 Budapest, Hermina út 51.) helyezik el az istentisztelet keretében.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.