A Reformátusok Lapja e heti számából

2019. augusztus 01., csütörtök

Mi vezeti kis falvak lelkipásztorait arra, hogy lelkészzenekart alapítsanak? Milyen az à la carte képzés?  Mi történt a Művészetek Völgyében a Református Udvarral? A Reformátusok Lapja e heti számában a válaszok mellett a Csillagpont kerül a középpontba, képes és írásos ízelítőt kapunk a legnagyobb református ifjúsági fesztivál ez évi legjobb pillanataiból.

A hetente rendszeresen megtalálható igemagyarázatok, elmélkedések és imádságok mellett a Reformátusok Lapja 2019. augusztus 4-i lapszámában beszámolót olvashatunk a Csillagpont találkozóról, Kustár Zoltán debreceni rektort kérdezzük az Ószövetség és a fiatalok viszonyáról, valamint a Teológia Minor képzésről, ellátogatunk Milotára, ahol zenélő lelkipásztorokkal beszélgetünk az éneklő gyülekezetről, cigánymisszióról és a „mezítlábas” lelkészlétről.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.