Új elnök vezeti a Prúszt

2019. április 05., péntek

Nagy Katalin rádiós szakembert választották meg a Protestáns Újságírók Szövetsége (Prúsz) elnökének a szervezet április 3-i tisztújító közgyűlésén.

A protestáns újságírószervezet alelnöke a következendő öt évben T. Pintér Károly, az Evangélikus Élet szerkesztője lesz, titkára pedig Bóna Zoltán református lelkész, a Theologiai Szemle főszerkesztője.

Az új elnökség további tagjai Faggyas Sándor, a Magyar Hírlap szerkesztője, Lakatos Judit a Magyarországi Metodista Egyház folyóiratának korábbi főszerkesztője, Kádár Zsolt nyugalmazott református esperes és Bödös Eszter, a Magyar Evangéliumi Rádió munkatársa.

A református, evangélikus, baptista és metodista egyház támogatásával tizenöt évvel ezelőtt létrejött szervezetet Novotny Zoltán rádiós műsorvezető vezette megalakulása óta, ezután pedig tiszteletbeli elnökként segíti a Prúszt.

Forrás: prusz.hu, fotó: Takács Ferenc

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.