Folytatni szeretné a Tanoda projektet egyházunk

2020. február 02., címkék: tanoda

Hátrányos helyzetű gyermekek tanulmányi, készség- és képességfejlesztését végezte sikeresen a Magyarországi Református Egyház az elmúlt két évben Piliscsabán és Pilisvörösváron. A program eredményeit látva az egyház és a helyi közösség úgy döntött, hogy 2020-ban hazai finanszírozásból folytatná a programot.

Református segítség a felzárkózásban

2018. november 20., címkék: tanoda

Közel 300 gyermek tanulmányi, készség- és képességfejlesztését segítik a református tanodák, de ennél többet is tesznek: támogató közösséget teremtenek és motiváló jövőképet adnak 10, az ország hátrányos helyzetű térségeiben található településen. A több mint 2 éves projektet a Magyarországi Református Egyház 291 millió forintos európai uniós támogatásból valósította meg.

Közös ünneplés Krisztus szeretetében

2014. december 09., címkék: tócóparti tanoda, tanoda

Az Egy Cseppnyi Segítség a Rászorultaknak Alapítvány Mikulás ünnepséggel egybekötött nyitott napot tartott december 5-én a Tócóparti tanodában.

Esélyt kaptunk, esélyt adunk

2010. május 25., címkék: tiszáninneni egyházkerület, cigánymisszió, tanoda, Hírek

Új honlapon mutatkozik be az a tiszáninneni program, aminek fő célkitűzése, hogy elérje, megszólítsa és segítse az adott településen élő hátrányos helyzetű cigányokat.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.