Mit tegyünk, hogy megmaradjunk?

2013. június 18., címkék: északkeleti református találkozó (ért), tiszáninneni reformátusok, szlovákiai reformátusok (szrke), szombat, kassa

Történelmi díszletek között a jövőről gondolkodtak az ÉRT második napján. Kassa belvárosa megtelt reformátusokkal: öt helyszínen tizenhét program várta az ezerháromszáz résztvevőt június 15-én, szombaton.

Megért minden fáradtságot

2012. május 21., címkék: református egység napja, református zenei fesztivál, szombat

Ötszázan énekeltek a Nemzeti Múzeum lépcsőjén, kiderült, melyik a legreformátusabb fénykép, és kerekasztal-beszélgetés Felvidék helyzetéről és jövőjéről – a 9. Református Zenei Fesztivál második napjának eseményei.

A megújulás hozhat csak változást

2012. május 21., címkék: magyar református egység napja, református zenei fesztivál, szombat, bogár lászló

Észre és erényre van szükség ahhoz, hogy egy közösség megmaradjon – hangsúlyozta a Református Zenei Fesztivál utolsó napján, a rendezvényen már-már hagyományosnak tekinthető előadásában Bogár László.

A Zenei Fesztivál szombati eseményei

2012. május 19., címkék: református zenei fesztivál, közvetítés, szombat, 2012

Egyesített kórus, családi programok, Misztrál és sok más rendezvény várta az érdeklődőket szombaton. A második nap történései percről percre.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.