Reformátusok találkoztak Nagyecsedben

2017. szeptember 28., címkék: nagyecsed, reformátusok találkozója, reformátusok szatmárért

Ismét lebomlottak a határfalak Nagyecsed felé, hiszen szeptember 23-án a Reformátusok Szatmárért Közhasznú Egyesület immár hetedik alkalommal szervezte meg az országhatárokon átívelő reformátusok találkozóját.

Második alkalommal ünnepeltek együtt Szatmár reformátusai

2012. október 04., címkék: reformátusok szatmárért, találkozó

Komoly közönségsikernek örvendett a Reformátusok Szatmárért Közhasznú Egyesület Szatmár határok nélkül elnevezésű rendezvénye, amelyet második alkalommal rendeztek meg, ezzel immár hagyományt teremtve.

Református Nemzeti Emlékparkot hoz létre a Reformátusok Szatmárért Közhasznú Egyesület

2011. augusztus 31., címkék: reformátusok szatmárért, fábiánháza, megemlékezés, szatmári

A Reformátusok Szatmárért Közhasznú Egyesület 2011. szeptember 17-én, Fábiánházán az Ecsed Ménes Lovardában tartja „Szatmár határok nélkül” elnevezésű, hazai és határon túli reformátusok részére szervezendő ünnepélyes találkozóját.

Szatmárért alapítottak egyesületet a reformátusok

2011. augusztus 24., címkék: reformátusok szatmárért

A most létrehozott Reformátusok Szatmárért Közhasznú Egyesületet célja, hogy a régió kulturális és gazdasági növekedését előmozdítsa. Ennek egyik első lépéseként az egyesület találkozót szervez a szatmári reformátusok számára szeptember 17-én.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.