Ez történt a Zsinat csütörtöki napján

2016. november 17., címkék: xiv. zsinati ciklus 6. ülésszak, percről percre

Diakóniai, pedagógiai és lelkészi díjakat adtak át, döntöttek a jövő évi Csillagpont helyszínéről és időpontjáról, tisztségviselőket választottak a Zsinat őszi ülésszakának második napján. Olvassák el részletes tudósításunkat!

Ez történt a Zsinat szerdai napján

2016. november 16., címkék: percről percre, xiv. zsinati ciklus 6. ülésszak

A Második Helvét Hitvallás új fordítása, valamint számos törvénymódosító javaslat szerepelt a Zsinat mai ülésének napirendjén. Olvassák vissza az eseményeket percről percre!

Ez történt a Zsinat negyedik ülésén

2016. május 11., címkék: xiv. zsinati ciklus 4. ülésszak, percről percre

Köszöntötték a 175 éves budapesti Skót Missziót, beszámoltak az Ifjúsági Iroda munkájáról, délután pedig törvényalkotó munkával telt a XIV. zsinati ciklus 4. ülésszaka.

Ez történt a Zsinat csütörtöki ülésén

2015. november 19., címkék: csütörtök, percről percre, xiv. zsinati ciklus 3. ülésszak

Díjátadók, a református börtönmisszió és börtönlelkészi szolgálat köszöntése, jogszabálymódosítások, hittanoktatás, múltfeltárás voltak a november 19-i zsinati ülés fő témái. Az eseményekről percről percre beszámoltunk.

Ez történt a Zsinat szerdai ülésén

2015. november 18., címkék: xiv. zsinati ciklus 3. ülésszak, percről percre, szerda

Megválasztották a zsinati tanácsost, budapesti cigány szakkollégium létrehozásáról, egységes díjlevél-minta, egyházfőhatósági igazolások, közegyházi intézmények felügyelőbizottságainak megszüntetéséről is döntöttek a Zsinat november 18-i ülésén. Események percről percre.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.