A méltóság mezején

2018. március 27., címkék: hospice, majosháza

Felszentelték a Református Dunamenti Kistérségi Diakónia Hospice-házát. Hamarosan megkezdheti működését a végstádiumban lévő betegek méltó kísérését szolgáló intézmény Majosházán.

Jótékony célú képvásár a majosházi Hospice Házért

2016. június 13., címkék: református dunamenti kistérségi diakónia, hospice

A Református Dunamenti Kistérségi Diakónia Hospice Ház létrejöttének támogatására jótékonysági képaukciót rendez június 19-én, 10 órakor kezdődő istentisztelet után a Budai Református Egyházközségben.

Ami az élet végén fontos

2010. szeptember 24., címkék: tudományos konferenciák, Nagyvilág, hospice, mályi, szeretetszolgálati iroda (zsinat)

Hetven résztvevővel rendezett nemzetközi hospice konferenciát Mályiban a Szeretetszolgálati Iroda, a Gyökössy Intézet és az evangélikus diakóniai szolgálat.

Ami az élet végén fontos – Nemzetközi Hospice Kongresszus

2010. szeptember 01., címkék: hospice, diakónia, Hírek

Az időskorúak életminőségének javítása érdekében fontos, hogy az egyházi és világi intézmények gondozottjai megkapják az igényeiknek megfelelő segítséget, ezért várják az ápolókat, gondozókat, intézményvezetőket, intézeti lelkészeket a II. Nemzetközi Hospice Kongresszusra, Mályiba a Mécses Központba.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.