Evangelizációs hét Veresegyházon

2011. november 06., címkék: evangélizációs hét, veresegyház

A Veresegyházi Református Egyházközség 2011. november 7-12. között evangelizációs hetet tart.

Evangelizációs hét Szarvason

2011. szeptember 23., címkék: evangélizációs hét, Gyülekezeti hírek, szarvas

"Utak, amelyen Jézussal találkozhatunk" - címmel tartanak evangelizációs alkalmakat a szarvasi református templomban október 3. és 7. között.

Jézus újra eljön! - beszélgetés Cseri Kálmánnal

2010. december 21., címkék: misszió, cseri kálmán, evangélizációs hét

A Csongori Szenvedélybetegeket Mentő Misszió hitmélyítő hetén szolgált nemrég Cseri Kálmán, a budapesti pasaréti gyülekezet nyugalmazott lelkésze.

Az egység jegyében – Evangelizációs hét Deregnyőn

2010. október 25., címkék: evangélizációs hét, ungi egyházmegye, Gyülekezeti hírek

Az Ungi Református Egyházmegye vezetése ebben az évben is az egység jegyében szervezi az őszi evangelizációs hét alkalmait.

Élő rádióközvetítés Szarvasról

2010. szeptember 23., címkék: Hírek, szarvas, evangélizációs hét, cseri kálmán

"Megváltoztatható-e az ember?" címmel tart Biblia sorozatot Cseri Kálmán arról, hogyan változott meg Péter Jézus mellett. Az előadásokat az Európa Rádió közvetíti.

Megváltoztatható az ember? – bibliai sorozat Szarvason

2010. szeptember 15., címkék: cseri kálmán, Gyülekezeti hírek, evangélizációs hét, szarvas

A református templomban minden hétköznap délután a bibliai példán keresztül arról lesz szó, hogy hogyan változott meg Péter Jézus mellett.

Evangelizációs esték a maroshegyi imaházban

2010. március 03., címkék: evangélizációs hét, Gyülekezeti hírek, székesfehérvár

Böjti evangelizációra hívja a Székesfehérvári Református Egyházközség a híveket és minden érdeklődőt március 4. és 6. között este hat órai kezdettel a Maroshegyi Református Imaházba.

Vendéglelkészek böjti szolgálata Veresegyházán

2010. február 22., címkék: böjt, Gyülekezeti hírek, evangélizációs hét, északpesti egyházmegye, veresegyház, dunamelléki egyházkerület

„Böjtölésedet ne az emberek lássák, hanem Atyád, aki rejtve van; és Atyád, aki látja, ami titokban történik, megfizet neked.” (Máté 6,18) A Veresegyházi Református Gyülekezet február 22–28. között böjti evangélizációs hetet tart vendéglelkipásztorok szolgálatával.

„A reménység pedig nem szégyenít meg."

2010. január 23., címkék: taktaharkány, evangélizációs hét, zempléni egyházmegye, Gyülekezeti hírek, tiszáninneni egyházkerület

Ez a római levélben található ige a vezérigéje annak az evangélizációs hétnek, amit a taktaharkányi református gyülekezet szervez. Szerettel hívják és várják mindazokat, akik az Ige köré letelepedve a lélek megfürdetésének igényét érezve eljönnek a tervezett alkalmakra, amiket február 1–5-kéig (hétfőtől péntekig) este 6 órai kezdettel tartanak a Taktaharkányi Református Egyházközség Gyülekezeti Házában.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.