Elindult a regisztráció a Doktorok Kollégiuma debreceni ülésére

2017. június 28., címkék: ülés, doktorok kollégiuma, debrecen, Debrecen

A Doktorok Kollégiuma, 2017. július 9-12 (vasárnap-szerda) között tartja plenáris ülését, közgyűlését és szekció üléseit a Debreceni Református Hittudományi Egyetemen.

Sárospatakon ülésezett a Doktorok Kollégiuma

2014. július 21., címkék: doktorok kollégiuma

A Sárospataki Református Teológiai Akadémián adott otthont idén, július 13-15 között a Doktorok Kollégiuma plenáris és szekció üléseinek.

A betöltött tisztség: felelősség

2013. október 30., címkék: reformátusok lapja, doktorok kollégiuma, Ferencz Árpád

A Doktorok Kollégiumának augusztusi közgyűlése Ferencz Árpádot, a Debreceni Református Hittudományi Egyetem adjunktusát választotta főtitkárává. Interjú az új főtitkárral.

Debrecenben ülésezett a Doktorok Kollégiuma

2013. augusztus 27., címkék: doktorok kollégiuma

Az idén negyven éves tudományos testület éves tanácskozása szerdán plenáris üléssel kezdődött a Debreceni Református Kollégium dísztermében és pénteken a délelőtti közgyűléssel ért véget, amelyen a tagok új főtitkárt választottak.

Ismét Debrecenben ülésezik a Doktorok Kollégiuma

2013. augusztus 22., címkék: doktorok kollégiuma

A szerdai plenáris üléssel kezdetét vette az idén negyven éves tudományos testület péntekig tartó éves tanácskozása. A mintegy kétszáz résztvevő 13 szekcióban tanácskozik csütörtökön és pénteken délelőtt. A találkozó a péntek délelőtti közgyűléssel ér majd véget, amelyen néhány szekció élére új vezetőt választanak, nyugdíjba vonulás miatt.

Doktorok Kollégiumának plenáris ülése, változik a jelentkezés módja

2013. július 17., címkék: debrecen, doktorok kollégiuma

A Magyarországi Református Egyház tudományos testülete a Doktorok Kollégiuma, 2013. augusztus 21-23. között tartja plenáris ülését, közgyűlését és szekció üléseit a Debreceni Református Hittudományi Egyetemen. 

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.