Önkénteseket vár a drogmisszió

2013. március 16., címkék: önkéntes, tisztás, kimm, drogmisszió

Lelkipásztorokat, kántorokat, dicsőítő zenekarokat és lelkigondozókat keres a református drogmisszió.

Mutatkozz be Amynek, aki bemutat a világnak

2012. október 09., címkék: önkéntes, amy, united church of christ (ucc)

A Magyarországi Református Egyház hosszú évek óta tapasztalja, hogy az együttműködés és összefogás a világ keresztyén egyházaival áldást hoz a magyar református közösségre. Ezen partnerkapcsolatok egyik legszemélyesebb megnyilvánulása a partneregyházaktól érkező missziós munkatársak fogadása, akik jelenlétükkel, figyelmükkel és tapasztalatukkal sokat tesznek és színt hoznak közösségünk életébe. Jelen pillanatban amerikai, kanadai és koreai partneregyházaink missziós munkatársai szolgálnak egyházunk különböző misszióiban, így például a cigány vagy menekült misszióban, vagy éppen a Magyar Református Szeretetszolgálatnál.

A biztonság körforgása

2012. szeptember 19., címkék: kórházmisszió, önkéntes

Nemrég még a betegágyon feküdt és a gyilkos kórt próbálta leküzdeni, ma pedig szeretne visszaadni valamit abból, amit kapott. A rákot még legtöbbször drasztikus módszerekkel, műtéttel, kemoterápiával gyógyítják, de az emberhez közelíteni csak szelíden lehet – mondja Oszlács Endre, önkéntes beteglátogató, négygyermekes családapa.

Ezernégyszázan jelentkeztek Szlovákiából a Szeretethíd önkéntes programra

2011. május 20., címkék: szlovákia, önkéntes, kárpát-medence

  A Kárpát–medencei református önkéntes nap hivatalos szlovákiai nyitó ünnepsége Ipolyságon lesz május 21-én, szombaton kilenc órai kezdettel.

A szeretet-kapcsolat gyógyító ereje

2010. március 09., címkék: önkéntes, missziói központ (rmk), kórházmisszió, Hírek

"Beteglátogató önkéntesek napját" szervez a Református Kórházmisszió március 19-én, pénteken fél tíztől a Református Missziói Központ épületében.

Segíts megszervezni Kálvin egy napját

2010. január 11., címkék: 2010, ifjúsági nap, önkéntes, Hírek

Önkénteseket keresnek a Budapesti Ifjúsági Napra. Az alkalom február 13-án szombaton lesz.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.