Református Énekek

2019. június 29., szombat, Budapest

A Kárpát-medencei reformátusok legnagyobb zenei ünnepét, a Református énekek hangversenyt idén már tizennyolcadik alkalommal rendezik meg a Művészetek Palotájában. Jegyek már kaphatók. 

A Református énekek hangversenyt, a Kárpát-medencei reformátusok legnagyobb zenei ünnepét 2002 óta minden évben megrendezik azzal a céllal, hogy ott a reformátusok használatára 1948-ban kiadott énekeskönyv zsoltáraiból és énekeiből professzionális előadók tolmácsolásában hang- és képfelvétel készüljön, amely új CD és DVD kiadását teszi lehetővé. A 350 főt számláló Kárpát-medencei egyesített református kórusban a legjobb hazai kórusok mellett évről évre részt vesznek Kárpátalja, Erdély, Felvidék és Délvidék énekkarai is. 

Időpont: 2019. június 29. 19.30 

Helyszín: Müpa (1095 Budapest Komor Marcell u. 1.) 

Vezényelnek: Arany János, Berkesi Boglárka, Jámbor Zsolt és Süll Kinga. Orognán közreműködik Szotyori Nagy Gábor. 

Jegyek a Müpa jegypénztáraiban, illetve online felületén kaphatók 1.990, 2.850, 3.200, 3.990 és 5.000 forintos áron. További információ a rendezvény Facebook eseményében, illetve a Müpa honlapján olvasható. 

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.