Vitaest a hajléktalanrendeletről

2018. december 06., csütörtök, Budapest

Hogyan viszonyuljunk a kormány legújabb, hajléktalanokat érintő rendeletéhez? Hogyan gondolkodnak erről a keresztény, illetve szekuláris oldalon? Melyik oldalon folyik képmutatás a téma kapcsán?

Többek közt ezeket a kérdéseket vitatják meg az R9:20 résztvevői, Tibi atya, Lukácsi Katalin (római katolikus hitoktató, fb.com/lukacsikatalinmaria), Kálmán Attila (újságíró, 24.hu) és Nagy Gergely református teológus. Az est moderátora Zsótér Indi Dániel, a 24.hu videós újságírója, a #HITVITA sorozat szerkesztő-riportere lesz.

Az R9:20 a Kálvinista Apologetikai Társaság új, közéleti és teológiai vita- és beszélgetéssorozata. A vitát az Adna kávézóval közös szervezésben valósítják meg. A helyszínen a vitát 70 fő tudja követni, a belépés ingyenes regisztrációhoz kötött. A regisztráció linkjét 2018. november 29-én, 19:00-kor teszik közzé. Az eseményt élőben fogják streamelni a faceboon. Az eseményről felvételt készítenek, melyet a vita után közzétesznek.

Helyszín: ADNA Kávézó (Bp., Török Pál u. 1)
Időpont: 2018. december 6., 18:00

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.