Ott van Isten köztük

2015. június 12., címkék: tanévzáró, reformátusok lapja, dunavecse

Az újraindítás óta eltelt huszonötödik tanévét zárja a dunavecsei református iskola. Az intézmény nem a legtehetségesebb gyerekek között válogat, hanem arra törekszik, hogy minden tanulójában felfedezze az Isten által neki ajándékozott talentumokat.

Tanévzárás Vácott

2014. június 17., címkék: reformátusok lapja, tanévzáró, vác, református oktatás

Isten-, ember- és hivatásszeretetre kell nevelnie nemcsak a református szakiskolának, hanem az egész református köznevelési rendszernek – vallják a váci Bernáth Kálmán Református Kereskedelmi és Vendéglátó-ipari Szakképző Iskolában. Az egyházi fenntartásban második éve működő táblacserés intézményben a tanévzárás előtt jártunk. Az átvétel óta eltelt két esztendő tapasztalataira voltunk kíváncsiak.

„Az igaz ember, pedig az ő hite által él!”

2013. július 15., címkék: uhrin anikó, wáli istván cigány szakkollégium, tanévzáró

Habakuk próféta igéjével búcsúztatta a második tanévet és a négy végzőst a Wáli István Református Cigány Szakkollégium (WISZ) évzáróján Tóth József, az intézmény református lelkipásztora.

Szakmaiság és lelkiség

2012. június 19., címkék: veress bertalan, református oktatás, interjú, tanévzáró

Sokan választották a református iskolát, óvodát Dr. Veress Bertalan szerint. A tiszántúli tanügyi főtanácsossal a most véget ért tanévről, a szeptemberi kihívásokról és a református szellemiségről beszélgettünk. A pedagógus a diákoknak is üzent a tanévzáró alkalmából.

Istent keresem

2Móz 34,29–35

„…leplet tett Mózes az arcára” tovább >


Új fordítású Biblia / Károli-Biblia / Hitvallásaink