Fogvatartottak a Szeretethídon

2013. május 29., címkék: Szeretethíd, szeretethíd, szeretethíd 2013

A Hajdú-Bihar Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet elítéltjei idén is részt vettek a programon és építettek jelképes „szeretethidat", valódi templomépítési és játszótér karbantartási munkálatok elvégzésével.

Hadisírgondozás a Szeretethídon

2013. május 26., címkék: szeretethíd 2013, Szeretethíd, szeretethíd

Idén is „Szeretethíd, idén is hadisírgondozás" címmel hirdette meg a Protestáns Tábori Lelkészi Szolgálat debreceni református tábori lelkésze a Magyar Református Szeretetszolgálat által szervezett önkéntes napot a cívis város laktanyájában május 24-én délutánra.

Ezt sem lehet túl korán kezdeni

2013. május 25., címkék: szeretethíd 2013, budapest-budafok, Szeretethíd, szeretethíd

Óvodások, iskolások, pedagógusok és szülők együtt szépítették péntek délelőtt a budafoki Halacska református óvoda udvarát a Szeretethíd Kárpát-medencei önkéntes napok első napján.

Legyünk mi is szamarak!

2013. május 25., címkék: szeretethíd 2013, pál sándor, szeretethíd, Szeretethíd, szeretetszolgálat (mrsz), szabó istván, jákob jános

Önkéntes munka, beszédek, lelkes fellépők, játszóház – mindez turisták forgatagába csomagolva. Kisebbfajta dzsembori alakult ki a Szeretethíd Kárpát-medencei önkéntes napok megnyitóján a budapesti Erzsébet téren.

Szeretethíd Ashával, a kiselefánttal

2013. május 24., címkék: szeretethíd 2013, Szeretethíd, szeretetszolgálati iroda, szeretethíd

Idén 16 ezer jelentkező regisztrált a Szeretethídra, hogy május utolsó hétvégéjén a közösségekért tevékenykedjen. Az MRE Szeretetszolgálati Iroda munkatársai a budapesti állatkertben mutattak példát önkéntességből.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.