Rádiós közvetítések az ökumenikus imahéten

2012. január 15., címkék: Ökumené, rádiós istentiszteletek, ökumene, Ökumenikus imahét, ökumenikus imahét, ökumené, európa rádió

Az Európa Rádió istentisztelet közvetítések segítségével követi nyomon az ökumenikus imahét programjait Budapesten, Debrecenben, Miskolcon és Nyíregyházán is. Az istentsizteletek minden este nyolc órától kerülnek adásba az alábbi rend szerint.

Karácsonyi református istentiszteletek közvetítése a közszolgálati médiában

2011. december 20., címkék: karácsony, rádiós istentiszteletek, Advent 2011, mtv

Karácsonyi református istentisztelet  2011. december 25-én 11 órától az M1 televízió csatornán látható, december 26-án 10 órától az MR1-Kossuth Rádióban hallható.

Ünnepi istentiszteletek az Európa Rádióban

2011. december 08., címkék: európa rádió, Advent 2011, rádiós istentiszteletek

Adventben, karácsonykor és az év utolsó napján az Európa Rádió ünnepi istentiszteleteket közvetít. Vasárnaponként 11 órától Miskolcon a 90,4, Nyíregyházán a 100,5, Záhony térségében a 90,4, a legújabb állomáson Debrecenben pedig a 94,4 MHz-en hallgathatók az alkalmak.  

Adventi gondolatok az Európa Rádióban

2011. december 02., címkék: rádiós istentiszteletek, Advent 2011, európa rádió

Már hagyomány, hogy adventi időszakban megszólaltat lelkészeket az Európa Rádió. Adventi gondolataikkal szeretnének segíteni a hallgatókat abban, hogy lélekben készüljenek Krisztus születésére. Hallgassák meg!

Rádiós istentisztelet Vámosújfaluból

2010. szeptember 23., címkék: vámosújfalu, rádiós istentiszteletek, Gyülekezeti hírek

Vámosújfalu észak-magyarországi község, néhány kilométerre Sárospataktól, vasárnap délelőtt tíz órától innen közvetíti az istentiszteletet a Magyar Rádió.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.