Átadták a Mezőtúri Református Kollégium felújított Ókönyvtárát

2016. november 27., címkék: lázár jános, mezőtúr

Megújult a Mezőtúri Református Kollégium könyvtára. A november 25-i átadó ünnepségen Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter a magyar nemzeti jövő egyik legfontosabb zálogának nevezte az egyházi oktatási intézményeket.

Tizenkilencedszer találkoztak

2014. július 11., címkék: kárpát-medencei református középiskolák találkozója, mezőtúr, 2014

Csaknem ötven középiskola küldött delegációt a július 6-án kezdődött Kárpát-medencei Református Középiskolák Találkozójára, amelynek most Mezőtúr adott otthont.

Nagy találkozó a kis Debrecenben

2013. július 16., címkék: mezőtúr, reformátusok lapja, csillagpont 2013

Lelkesedést és ötleteket adhat a Csillagpont a nagykunsági fiataloknak ahhoz, hogy visszatérve gyülekezeteikbe tovább tudják folytatni a kortársaik körében végzett szolgálatot – mondta lapunknak Beszterczey András mezőtúri lelkipásztor. A Nagykunsági Református Egyházmegye esperesével a találkozó előtti hetekben beszélgettünk.

Ahol a Csillagpont készül

2013. július 16., címkék: mezőtúr, reformátusok lapja, csillagpont 2013

Újra a Tiszántúl ad otthont a református fiatalok kétévenkénti nagy találkozójának, a Csillagpontnak, amely ezúttal Mezőtúrra látogat július 23. és 27. között. A Jász-Nagykun-Szolnok és Békés megye határán fekvő településen jártunk nem sokkal a találkozó előtt.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.