Mályiban tanácskoztak a református egyházvezetők

2017. február 20., címkék: tiszáninneni egyházkerület, mályi, generális konvent elnöksége (gke)

Mályiban ülésezett a Generális Konvent Elnöksége, a Kárpát-medencei református egyházak hivatalban lévő püspökeit és főgondnokait tömörítő testület. A kétnapos tanácskozáson többek között az idei programok előkészületeiről és a részegyházak életét érintő aktuális kérdésekről egyeztettek.

Mályiban ülésezett a Generális Konvent

2014. november 26., címkék: mályi, generális konvent elnöksége (gke)

A jövő évi költségvetésről, a kazánprogram folytatásáról, és a reformáció 500 éves évfordulója kapcsán tartandó programsorozatról is tanácskozott a Generális Konvent elnöksége Mályiban, hétfőn és kedden.

A Generális Konvent jövő évi tervei

2013. november 20., címkék: mályi, generális konvent elnöksége

A Tiszáninneni Református Egyházkerület konferenciaközpontjában, Mályiban tartotta idei utolsó ülését november 19-én és 20-án  a Generális Konvent elnöksége. A Kárpát-medencei református egyházvezetőket tömörítő testület a Magyar Református Egyház keretében zajló együttműködés jövő évi terveiről tárgyalt és elfogadta a közös munka anyagi alapját megteremtő költségvetést is.

Mályiban találkozott a Generális Konvent ügyvivő testülete

2011. február 27., címkék: magyar református egyház, mályi, generális konvent elnöksége, szlovákiai reformátusok (szrke), Hírek

A Szlovákiai Református Keresztyén Egyház lehetséges csatlakozása is szerepelt a Magyar Református Egyház részegyházainak püspökeit és főgondnokait tömörítő testület ülésének napirendjén.

Ami az élet végén fontos

2010. szeptember 24., címkék: tudományos konferenciák, Nagyvilág, hospice, mályi, szeretetszolgálati iroda (zsinat)

Hetven résztvevővel rendezett nemzetközi hospice konferenciát Mályiban a Szeretetszolgálati Iroda, a Gyökössy Intézet és az evangélikus diakóniai szolgálat.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.