Angyalok meséi, Hóbucka Hugó és további gyermekkönyvek

2011. november 30., címkék: könyvbemutató, koinonia kiadó

December 3-án, szombaton 16 órakor kerül sor a Koinónia Kiadó gyermekkönyv  bemutatójára a Két egér könyvesboltban, Budapesten.

Gyerekkönyvek a Koinoniától

2011. november 03., címkék: könyvbemutató, koinonia kiadó

Három új gyerekkönyvvel jelentkezik az őszi szezonban a kolozsvári Koinonia Kiadó. Angyalok meséit és Hóbucka Hugó kalandjait ismerhetik meg kicsik és nagyok, de Barniék újabb történeteit is elolvashatják.

A művészetek és a teológia párbeszéde Hideg-Szamoson

2010. augusztus 02., címkék: koinonia kiadó, Határon túl, színdarab, kolozsvár

Vasárnap ért véget két kolozsvári keresztyén szervezet, a Genézius Társaság és a Koinónia Kiadó által immár 21. alkalommal megszervezett tábor.

Könvyvbemutató a Ráday Könyvtárban

2010. június 01., címkék: ébredés alapítvány, könyvbemutató, koinonia kiadó, ráday könyvtár, zsoltár, Hírek, Rendezvény, bonus pastor alapítvány

Szeretettel várják az érdeklődőket Szikszai Béni Zsoltármagyarázatok című könyvének bemutatójára június 3-án este hat órától a Dunamelléki Református Egyházkerület Ráday Könyvtárába.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.