A szakrális kommunikációról a Kölcsey-n

2010. szeptember 22., címkék: kölcsey tanítóképző, Hírek, tudományos konferenciák, szakrális művészetek hete

A Szakrális Művészetek Hete 2010 rendezvénysorozathoz kapcsolódva a tanítóképző főiskola csütörtökön tudományos ülésszakot tart, ezt online közvetítik.

Új tanév, új vezetés, egybeolvadás – elindult a félév a debreceni Kölcsey Főiskolán

2010. szeptember 08., címkék: Háttér, kölcsey tanítóképző

Új vezetőséggel indult a tanév a Kölcsey Ferenc Református Tanítóképző Főiskolán. Az intézmény lehet, hogy az utolsó önálló tanévét kezdte meg, ugyanis egybeolvad a Debreceni Református Hittudományi Egyetemmel. Jelenleg az országban a tanítóképzők között a  debreceni az egyetlen, amely önálló intézményként működik.

Megkezdődött a tanév a tiszántúli református felsőoktatási intézményekben

2010. szeptember 06., címkék: református felsőoktatás, református oktatás, kölcsey tanítóképző, debreceni teológia (drhe)

Megnyitották a tanévet a debreceni teológián és a református tanítóképzőn. Vasárnap délután mindkét felsőoktatási intézményben megkezdődött az új szemeszter.

150 diplomás a debreceni teológián és tanítóképzőn

2010. június 28., címkék: kölcsey tanítóképző, Rendezvény, református oktatás, Hírek

Csaknem 150-en kaptak hétvégén diplomát a debreceni református felsőoktatási intézményekben, valamint bemutatták a Kölcsey Ferenc Református Tanítóképző Főiskola új megbízott rektorát, Völgyesi Zoltánt.

Figyelem!

A Reformatus.hu megújult

Ön a Magyarországi Református Egyház korábbi weboldalán jár, amelyet 2020. április eleje óta nem frissítünk. Az itt található információk már elavultak lehetnek. Kattintson és látogasson el megújul honlapunka.